RSS

Честит Рожден Ден!

20 юни

Да избереш подарък за любимите си хора не е лесна задача, особено за най-близките си любими хора и ..особено, ако са повече и съответно поводите за избиране на подаръци са относително често.. Обачепък, да успееш да зарадваш любим човек е прекрасно и…е истинско удоволствие да измислиш идеята си и да я реализираш..
За тинейджър за мен това винаги е било особено голямо предизвикателство..

И така, наближава 12 -тия рожден ден на големия ми син..Всъщност,..има повече от месец до събитието, но.. картичката за рождения му ден е готова, благодарение на вдъхновението от няколко предизвикателства, които опитах да съчетая:
Предизвикателствата на картичкофуриите „Moре“( което ми даде темата на картичката) , предизвикателство на …Wee Memories..“Party time“( което ме вдъхнови да направя картичката точно за рождения му ден сега) и предизвикателството на Двете Елши „2 в 1 – картичка + подарък“, което всъщност е много практичен начин да „опаковаш“ подаръка си…и което всъщност от известно време правя за своите любими хора..Първия подобен „подарък“ беше за голямата ми дъщеря, но не мога да участвам с него, понеже вече съм го публикувала ето тук За това..понеже лятото имам цели двама рожденика, със сигурност ще направя подобни подаръци..
Рождения ден на Зафир е на 1 август. Това, както и факта, че е синеок прави морската тема много актуална.. Рождения ден на всеки е повод за празнуване, но..за децата, родени лятото е трудно да съберат приятелчетата, които биха искали, тъй като по това време част от тях са на море, или при баби и дядовци на село.. Така всяка година, на моите синове, родени през лятото им е трудно да си организират истински голям купон с деца и..търсим начини да компенсираме това .. За щастие, самите те имат достатъчно братя и сестри ( както знаят тези, които ме познават, моите деца са 4 на брой – две момичета на 22 и 20 г и две момчета на 12 и 5г).
Тази година за баткото сме приготвили подарък – езиков курс в Англия. Тръгва на следващия ден, след рождения си ден и се надявам да изкара 3 незабравими седмици с приятни емоции там. За този подарък, опаковка не е нужна, но.. миналата седмица, докато беше на урок по плуване, му изчезна мобилния телефон. Това направи „лесно“ избора на допълнителен подарък..Тъкмо за него е предназначена тази картичка- кутийка.. ( разбира се, би могла да е за шоколад и бонбони с пожелания да му е сладък живота,12бр балони – с пожелания следващите 12г да е неспирен купон и низ от щастливи събития.., или просто свещичките за тортата..с пожелание за още много рождени дни да е здрав и все така прекрасен.. )Посланието за този му рожден ден, с тази картичка и телефон в нея + шоколадов бонбон + балон , мисля да бъде: “ Бъди ни здрав, все така прекрасен и достоен човек и нека живота ти бъде радостен и щастлив и следващите години бъдат за теб неспирен купон и низ от щастливи събития.Забавлявай се, откривай нови страни и хора, покорявай нови върхове, но където и да отидеш, каквото и да правиш, никога не забравяй от къде си тръгнал и винаги намирай време да се обадиш за да споделиш с нас постигнатото..Бъди щастлив“
Разбира се, все още телефона не е „избран“,за това няма как да снимам подаръка в цялост, но..се надявам следващите снимки да дадат идея за идеята за която тези три предизвикателства ме вдъхновиха.Благодаря ви, прекрасни момичета за прекрасните предизвикателства..

Ето я и картичката:

Ето така, би могла да изглежда картичката, с допълненията към нея:

Това от лявата страна на подаръка, под кораба и котвата всъщност е ..джобче в което има място за пожеланията..

.. Всъщност.. нито картичката, нито подаръците, каквито и да са те, могат да покажат и част от това, което бих искала да даря и което бих искала да пожелая на децата си…
Заф, надявам се да знаеш, колко те обичам и че всъщност, за всяка майка най-важното е да знае, че децата й са здрави…. Бъди здрав.. Пожелавам ти го не само за рождения ден, а за винаги….
Всъщност..пожелавам здраве на всички..

Реклами
 

6 responses to “Честит Рожден Ден!

 1. Nelly

  юни 21, 2011 at 7:06 am

  Много красив подарък – голяма изненада ще е като отвори книгата!!!

   
 2. Veselina

  юни 21, 2011 at 7:35 am

  Прекрасен подарък-картичка! Много момчешки и морски! Рожденикът ще бъде очарован. Поздравления!

   
 3. Green-Eyed Girl

  юни 21, 2011 at 1:41 pm

  Прекрасна изненада, Краси! Оригинален подарък, наистина.

   
 4. *щурчо*

  юни 21, 2011 at 1:47 pm

  Благодаря ви, момичета. Имам още да довършвам в частта с пожеланията..Имам идея в джобчето да сложа още малко изненади.. 🙂 Като станат готови, ще снимам 🙂

   
 5. Lisa

  юни 25, 2011 at 11:59 pm

  Beautiful… and I just adore lighthouses!!!

   
 6. Laurel

  юли 5, 2011 at 2:52 am

  This is just fabulous! Thanks so much for playing at Wee Memories.

   

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: