RSS

Игра за…една година от …моята първа картичка…

23 май

Здравейте момичета,

На 27 април ще се навърши точно една година, откакто направих своята първа картичка.
Тя беше вдъхновена от Двете Елши и тяхното предизвикателство „Детски спомен“.
На 23 май за първи път съм се „решила“ да започна да публикувам в този блог своите картички..и..от тогава всъщност започва моето картичкотворене (макар да имам този блог доста преди това..)
Ето и моята първа картичка:

Днес, реших да отпразнувам годишнината от дебюта си в картичкоправенето, като ви предложа една игра.
В играта ще участват всички, които са заявили желание за това в коментар под този пост. В коментара , ви моля да напишете своя е-майл за връзка с вас.
Няма други условия..

Какво представлява играта?
Ще помоля всяка от вас, която заяви желание да участва, да подготви 2бр скрапбук странички (или картички) с размери 12,5 см х 20,5 см, ( или една страничка с размер 25,5 х 20,5 см , която ще бъде прегъната на две .. ) които ще очаквам по пощата на адрес, който ще съобщя на всяка от вас в е-майл ( така,че да пристигнат най-късно на 23 май, за да могат да участват в томболата за наградите).
По реда на пристигането си, всяка от страничките (картичките), ще бъде залепена от мен в един прекрасен Moleskine бележник .
Идеята взаимствах от играта на Тони „Предай нататък“, като я промених малко, за да не разхождаме бележника, а само страничките, която всяка от вас е подготвила, с надеждата така да има по-малко повреди.
Преди да изпратите своите странички, ги снимайте и ще очаквам да качите снимките им в Mr.Linky под тази публикация, който ще бъде активен от 27 април.
Този бележник, ще пазя при мен, и ще обогатявам всяка година между 27 април и 23 май с вашите странички.., а когато се напълнят всичките му 96 странички, ще започна следващ..(надявам се). Той ще е нещо като лексикон..с вашите послания и се надявам когато се видим някой ден да ви го покажа „на живо“.
Молбата ми е, в страничките ви да има по едно тагче, което да се скрива (ако желаете) и на което да има вашите координати (т.е..нещо като визитна картичка).
На 23 май, ще приключи играта и на 24 май, една от вас, ще спечели наградка от мен.

Наградката.. дълго мислих каква да е. Иска ми се да е нещо, което ще ви достави истинско удоволствие, както на мен ще ми доставят удоволствие вашите странички (картички).Наградата ще е на случаен принцип…защото вярвам,че изборът ми на страничка , която най-много да ми хареса няма да е лесен..
За това..реших да е нещо, което знам,че със сигурност ще ползвате.
И така..наградата ще бъде ваучер за 15лв в магазинчето на Двете Елши.
Първо мислех, да е в магазинче по ваш избор, но..тъй като първата ми картичка беше вдъхновена от Двете Елши, а това не е точно блогогодинка, а.. годинка от както направих първата си картичка, искам да благодаря на Двете Елши за това,че успяха да ме вдъхновят и за това, че са толкова креативни, активни позитивни и …. всякаквотивни (ха сега..и аз измислих думичка!!!)
(Надявам се Рали и Ем да нямат нищо против да закупя ваучер, който да ползва победителя от играта). Следващата годишнина, живот и здраве, може би ще има друга награда..

Ще има и още една наградка, която ще бъде…Moleksinе бележник, с 96 странички,с две странички попълнени от мен в който този от вас, който спечели тази награда , да продължи щафетата на „Предай нататък“ , като измисли своя начин да попълни и съхранява бележника, с молба след това да измисли как да предаде щафетата, така,че някой следващ да получи един такъв бележник ..
Тази награда ще получи някой, който ще обявя допълнително как ще бъде избран 🙂

Надявам се играта да ви хареса…Очаквам ви..


document.write(“);

 
29 коментара

Публикувано от на май 23, 2012 в игра, празник

 

29 отговора на “Игра за…една година от …моята първа картичка…

 1. Plamnito

  април 17, 2012 at 3:18 pm

  Нека да съм първа! plamnito@gmail.com

   
 2. *щурчо*

  април 17, 2012 at 5:29 pm

  Пламнито, благодаря ти за това, че се включи. Нямам търпение да видя страничките ти…

   
 3. kami_bonbona

  април 17, 2012 at 6:40 pm

  Ето ме и мен, Краси включвам се с удоволствие :)kami_bonbona@abv.bg

   
 4. Katya Kovacheva

  април 17, 2012 at 6:48 pm

  Леле, Краси, колко вдъхновяващо и примамливо си го описала 🙂 Първо поздравления, пожелавам ти всяка следваща картичка да е още по-красива и да има толкова желаещи да се включат в тази страхотна игра, че още първата година да се запълни тефетера! С най-голямо удоволствие ще се включа и знам, че освен забавно, ще е и много зареждащо!k.kateland@gmail.com

   
 5. мария карагьозова

  април 17, 2012 at 7:04 pm

  Прекрасна идея! С радост ще се включа и аз:)Желая ти още повече вдъхновение, креативност и прекрасни поводи за творене:)mariyakaragyozova@gmail.com

   
 6. Svetla *

  април 17, 2012 at 7:06 pm

  Честита една годинка на блога ти, Краси ! Пожелавам ти още много вдъхновения и прекрасни проекти , с които да ни радваш 🙂 Идеята ти е страхотна и с удоволствие ще се включа в твоята игра ! Ето и и-мейла ми : sstoianova@abv.bg

   
 7. Plamnito

  април 17, 2012 at 7:53 pm

  Краси, честита годинка! Аз самата наскоро се вълнувах от годинката си. Дано не те разочаровам обаче, защото първата ми скрапбук-страничка ще е за теб!

   
 8. Hristovica

  април 18, 2012 at 7:55 am

  Аз също искам да се включа!макар и моята страничка да е първа за мен, както при Плам :о)))adish_blablabla@abv.bg

   
 9. *щурчо*

  април 18, 2012 at 8:15 am

  Момичета, аз също не съм правила скрапбук странички до сега и..в известен смисъл с това предизвикателство предизвиквам и себе си 🙂

   
 10. Neli

  април 18, 2012 at 9:17 am

  Честита годинка, Краси! Чудесна идея да я отпразнуваш! С удоволствие ще се включа.Поздрави!

   
 11. Kakichka

  април 18, 2012 at 9:58 am

  Краси, включвам се и аз 😉 но мисля лично да ти подаря моята страничка в квартала :)Много интересни идеи си нахвърляла, продължавай все така да твориш с ентусиазъм.

   
 12. *щурчо*

  април 18, 2012 at 10:03 am

  Кате, ще се радвам да се запознаем лично 🙂

   
 13. Valchen

  април 18, 2012 at 5:47 pm

  Краси, с най-голямо удоволствие се включвам в твоето предизвикателство! Поздравления за чудесната идея да отпразнуваш първата годинка на твоето местенце! Желая ти да ни предизвикваш и да ни вдъхновяваш по твоя пълен с цвят и енергия начин!

   
 14. Toni

  април 18, 2012 at 6:46 pm

  И аз се включвам с най-голямо удоволствие. Мога да ти я дам в квартала(разбрах, че сме близо 🙂 ), или по пощата, както предпочиташ. tonya.blagoeva@gmail.com

   
 15. Natallia

  април 19, 2012 at 7:58 am

  Красивая открыточка… Жаль, язык не совсем понимаю, у вас игра какая-то интересная намечается?))

   
 16. *щурчо*

  април 19, 2012 at 10:24 pm

  Натали, у нас игра..Я очень буду счастлива, если ть успееш включится ..

   
 17. Dilyana

  април 20, 2012 at 2:01 pm

  Краси, с удоволствие бих се включила и се записвам от сега, но си позволявам да си оставя една вратичка, тъй като следващите седмици ще са много натоварени – предстои ми пътуване в чужбина, прибиране вкъщи, където нямам никакви материали и един куп други неща, но въпреки това ще дам всичко от себе си, за да се класирам навреме 🙂 Ето и мейлите ми: hopelesss@gmail.com или kupenska@gmail.com 🙂

   
 18. Borqna

  април 24, 2012 at 10:59 am

  Краси, Привет!Идеята ти наистина е страхотна и с удоволствие се включвам в твоята игра!Ето и и-мейла ми : borqna_venkova@abv.bg/Забавих се, защото бях останала с впечатление за 23.април!, но така е, като чета през ред. Неееее! Поправям се – през ДВА реда!!!/Успех!

   
 19. *щурчо*

  април 25, 2012 at 7:30 am

  Привет, Боряна! Никак даже не си закъсняла..Време има достатъчно.Благодаря ти,че се включи.Ще очаквам страничките ти с нетърпение!

   
 20. Поли

  април 25, 2012 at 9:15 am

  Ами, да се престраша и аз, а? Щом правиш нещо със сърце и душа, няма начин да сбъркаш, значи и аз ще се справя 🙂 И честита блогогодинка, все повече творчески идеи за реализиране ти желая.ptsaneva@abv.bg

   
 21. Violet

  май 2, 2012 at 8:06 pm

  Чудесна идея… с радост ще се включа. Ще дам имейла си след като съм готова със страничката с цел да не те подведа. Май месец е напрегнат за мен 😉 Късмет на всички 😉

   
 22. *щурчо*

  май 3, 2012 at 10:42 am

  Violet, радвам се,че се включи!!Ще се радвам да получа твоята страничка! Първата вече пристигна 🙂

   
 23. *щурчо*

  май 8, 2012 at 7:54 am

  Ками, добавих линк към твоите странички, за да ги има и тук 🙂 Още 15 дни..

   
 24. Cvety

  май 11, 2012 at 1:06 pm

  Аз май няма да мога да се включа, но това не ми пречи да те поздравя за чудесната идея, с която отбелязваш годишнината :)Краси, от сърце ти желая още безброй цветни и зареждащи картички да покажеш, безброй последователи и участници да имаш, разбира се и много време за хобито да намираш!Поздрави!

   
 25. *щурчо*

  май 15, 2012 at 11:58 am

  Цвети, никак не е късно да се включиш. Ще се радвам, ако успееш ..

   
 26. Dani

  май 19, 2012 at 4:55 pm

  Краси, сърбят ме ръцете и мен. Ще ти подготвя странички, но няма да успея преди 23.05. Още като пусна публикацията си казах че искам да участвам, но се демотивирах, защото си направих сметка че няма да успея навреме. Сега, като разгледах последните странички, които си получила (страхотни са всичките) реших все пак да ти направя две, па макар и извън томболата. Надявам се да ми пратиш адреса си. Поздравления за инициативата!

   
 27. Plamnito

  май 22, 2012 at 8:07 pm

  Според мен – да изчакаме и страничките на Дани, какво толкова ако почакаме още 2-3 дни!

   
 28. Katya Kovacheva

  май 22, 2012 at 9:36 pm

  Аз бях сред първите, които се зарадваха на идеята ти, Краси, но както винаги се случва при мен, правя всичко в последния момент :(Денс 22.05. изпратих страничките и се надявам скоро да и получиш :)За мен не е толкова важно, дали ще ме включиш в томболата,по-важна е идеята на този тефтер и чуството, с което правих страничките за него!Поздравления още веднъж за идеята и съм убедена, че и занапред няма да престанеш с подобни окриляващи идеии!

   
 29. *щурчо*

  май 23, 2012 at 6:08 pm

  Kaте, пристигнаха и твоите странички и тези на Поли..Ще ги покажа след като сложа малкия да спи.Страхотни са!Все още не са дошли страничките на :- Мария Карагьозова- Hristovica- Valchen- Dilyana- Violet- Cvety- Dani- Nataly(Цвети и Дани имаха желание да се включат, но се опасяваха за сроковете, а Nataly не е в България и не разбра какво точно е условието на играта….)И така..утре ще изтегля печелившите.Молбата ми е, ако някой е изпратил странички, а аз все още не съм ги получила- да си каже..

   

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: