RSS

Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл, 6/31

28 май
Днес е шестият ден от моето самопредизвикателство.., а днешната мисъл е на Франклин Рузвелт : „Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме е самият страх“.
На мен ми звучи като чудесно продължение на предишната мисъл..
Днешната мисъл ни напомня отново,че трябва да вярваме в себе си и в своите възможности.. Тя ме кара да се замислям за това, че ако има нещо, което да ни пречи да се справим и което да ни спира, когато преследваме мечтите си, то е единствено страха..
Децата се раждат смели и готови да покорят света, макар да разполагат само и единствено с безоръжаващата си усмивка и неизмеримо голямата си любов..От нас, техните родители зависи доколко ще запазим тази любов или..доколко ще съумеем да се въздържим да им вменим своите страхове…
Ето,че пак се разфилософствах…
А ето й картичката, интерпретация на днешната мисъл, която успях да направя..:

С нея, пожелавам на всички вас, един чудесен понеделник и нова седмица, изпълнена с усмивки и любов..

 

5 отговора на “Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл, 6/31

 1. Borqna

  май 28, 2012 at 6:56 am

  Великолепна картичка!Поздравления за маратона!/Май започвам да схващам – за мислите от календара става дума, нали. Моят е от 2010 г. и не мога да се разделя с него. Много се сърдя, когато ми изчезват лисчета – Абе, хора, друга хартия няма ли, та тук ми пишете!../Успех!

   
 2. *щурчо*

  май 28, 2012 at 7:40 am

  Точно за него..Имам от няколко години насам такива календари, но..до сега не ми беше хрумвало да ползвам мислите за вдъхновение за картички. Някой от тях са наистина много трудни за пресъздаване (според моите възможности). Може би тъкмо за това реших да се предизвикам точно по този начин :)Благодаря ти за окуражаването!

   
 3. Miss Emerald

  май 28, 2012 at 1:15 pm

  Краси, на мен въобще ми изглеждаше доста трудно това ти предизвикателство, но според мен се справяш великолепно досега! Давай смело напред, защото и днешната картичка е прекрасен поглед върху тази мисъл. По един весел и стимулиращ с цветове начин си я претворила!

   
 4. cleopatradesign

  май 28, 2012 at 5:56 pm

  Краси, тази мисъл ми е сред любимите 🙂 Мъжът ми ми я повтаря всеки ден. Постоянно изпитвам някакви страхове, които ме съпътстват от бременността ми и до днес. Имах много проблемно забременяване и страшно тежка бременност и оттогава ме е страх от всичко, но незнам защо, когато мъжът ми ми каже тези думи и аз ставам нов човек 🙂 Затова тази твоя картичка вече ми стана любима 🙂

   
 5. *щурчо*

  май 29, 2012 at 12:34 pm

  Мими, благодаря ти за споделеното. Имаш прекрасен съпруг , вероятно (повече от сигурно) и чудесно детенце.Изпълнена си с идеи и умееш да ги изпълваш с любов.. Наистина и според мен няма никаква причина да се страхуваш..Най-важното е човек да си повярва..

   

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: